Ondergaande zon fleurt dialysekamer op

De onderzoeksruimte/spreekkamer bij Dialyse is opgefleurd met een foto van peddelende kanoërs bij een ondergaande zon op de IJssel. Dankzij de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis oogt de ruimte een stuk gemoedelijker.

Onder de noemer ‘Sallandse vitaliteit’ is het afgelopen jaar een fotowedstrijd onder medewerkers van het Deventer Ziekenhuis georganiseerd. Met steun van de Vrienden is een grote afdruk van de winnende foto gebruikt om de spreekkamer/onderzoekskamer op de dialyseafdeling gastvrijer te maken. Winnaar van de wedstrijd is Roomservice medewerker Edwina Brookman-Mulder. Ze beschrijft de foto: “Het is een foto gemaakt bij de IJssel bij ondergaande zon. Een van de kanoërs heeft net een peddel omhoog en er spat water op. Daar komt de zon doorheen”. Als winnaar kreeg ze een cadeaubon van Douglas, maar de echte winnaars zijn de patiënten van het Deventer Ziekenhuis die in een veel prettiger ruimte verblijven.

Terug naar ‘Doelen’
Dialysekamer

Dialysekamer

Mortuarium

Aankleding Mortuarium

Soms worden mensen helaas niet meer beter en komen patiënten te overlijden in een ziekenhuis. In het Mortuarium van Deventer Ziekenhuis kunnen familieleden, geliefden en naasten dan afscheid nemen.

Donatieknop