Steun de Vrienden van DZ

Veel mensen en bedrijven steunen het werk van Vrienden van DZ. Ook patiënten kunnen hun dank voor de geleverde zorg uiten met een donatie aan de stichting. Deze steun, op welke manier dan ook, stellen wij uiteraard zeer op prijs. Zo maken we samen het verblijf van andere patiënten en bezoekers weer wat aangenamer.

Hoe kun je het werk van de Vrienden steunen?

Particulieren

Een bedrag doneren

Draag je het werk van de Vrienden een warm hart toe of zie je een aansprekend project waaran je graag zou willen bijdragen? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen om eenmalig jouw bijdrage aan over te maken. Of misschien kies je voor periodiek doneren? Dat kan door een machtigingsformulier in te vullen.

Nalatenschappen

Je kunt Vrienden van DZ ook financieel steunen met een nalatenschap. Bezoekers en patiënten van ons ziekenhuis zullen je dankbaar zijn voor dat beetje extra warmte. Klik hieronder op de afbeelding om de pdf te openen met informatie over het opnemen van de Stichting Vrienden van DZ in jouw testament.

Bedrijven

Doneren

Bedrijven kunnen eenvoudig bijdragen aan het werk van de Vrienden door een (eenmalige) donatie te doen .

Vriend worden

Verder kunnen bedrijven natuurlijk ook Vriend worden. Dat kan door een aanmeldformulier in te vullen. Vrienden uit het bedrijfsleven wordt gevraagd het werk van de Vrienden met een jaarlijkse bijdrage van € 100,00 te steunen. Uiteraard kan een donerend bedrijf ook een hoger bedrag kiezen. Als u wilt, kunt u ook aangeven aan welk project uw bijdrage mag worden besteed. Als u zelf een specifiek project mogelijk wilt maken dat niet bij onze projecten wordt vermeld, neem dan contact met ons op om het doel van uw donatie te bespreken.

Mortuarium

Aankleding Mortuarium

Soms worden mensen helaas niet meer beter en komen patiënten te overlijden in een ziekenhuis. In het Mortuarium van Deventer Ziekenhuis kunnen familieleden, geliefden en naasten dan afscheid nemen.

Donatieknop